1. 5
  2. Ons Team

Ons Team

Chiropractor – Declan Murphy

Declan is Iers en woont sinds 2003 van tijd tot tijd in Brussel. Hij studeerde af van de Anglo-European College of Chiropractic in Engeland, de meest vooraanstaande Europese Chiropractische Universiteit.

Zijn gevarieerde werkervaring varieert van het geven van wiskunde tot het optreden in het circus. Zijn passie voor circus zet hij voort door wekelijks acrobatieklessen te geven in Brussel. Hij is ook een fervent klimmer en reiziger.

Hij richtte in 2013 de klinieken van Brussels Chiropractic op met het oog op de zorg voor de lokale en internationale Brusselse bevolking.

Lees meer op zijn persoonlijke website http://www.declanmurphy.net

Chiropractor – Mike Murray

Mike studeerde in 2009 af aan het New York Chiropractic College. Bijna tien jaar lang had hij een succesvolle chiropractische kliniek in Brooklyn, NY als deskundige op het gebied van weke delen. Zijn primaire focus ligt op het herstellen van het juiste bewegingsbereik van elk gewricht in het lichaam door middel van gerichte behandeling van zacht weefsel en chiropractische aanpassingen.

Sinds hij met zijn vrouw en hond naar Brussel is verhuisd, vervoegt hij het team van Brussels Chiropractic om u het volgende niveau in klinische uitmuntendheid te brengen.

Buiten het werk kun je hem zien wandelen met zijn vriendelijke pup, Pistachio, en drummen of gitaar spelen tijdens een lokaal live optreden.

Om te lezen wat New Yorkers te zeggen hadden over Mike, klikt u hier en hier.

Ons team

Dit zijn de vriendelijke medewerkers die klaar staan ​​om je te helpen bij Brussels Chiropractic.

Recente berichten

open sign broad through the glass of window at coffee shop

Opening november en december

As we all know, from 2nd November until 13th...
nl_NL
Delen