1. 5
  2. Costs & Insurance

Tarieven & Terugbetaling

Kosten

Eerste onderzoek en diagnose: € 70

Behandelingssessie: € 55

U kunt contant betalen of met de meeste pinpassen en creditcards.

Vergoeding van de verzekering

Het is noodzakelijk om de behandeling in de kliniek te betalen en vervolgens het geld terug te vragen bij uw verzekeringsmaatschappij. Informeer bij uw verzekeraar naar de hoogte van het eigen risico, de terugbetalingspercentages of eigen bijdragen. De volgende informatie is bedoeld om een ​​overzicht te geven, maar Brussels Chiropractic is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden of wijzigingen in de details.

Basispakket Belgische onderlinge fondsen

Het basispakket van de Belgische verzekeringsmaatschappijen vergoedt normaal gesproken € 10 - € 12,50 voor maximaal vijf bezoeken per jaar, hoewel dit kan variëren.

Medicalia-pakket

Dit is een aanvullend pakket van Partenamut en enkele andere Belgische mutualiteiten. Tegen een kleine maandelijkse kost dekt het 75% van de kosten tot € 600 per jaar. Er is echter een wachttijd van zes maanden vanaf het moment dat u met de verzekering begint tot het moment waarop u aanspraak kunt maken.

Private gratis verzekering en internationale verzekering

Een aanvullende verzekering die door sommige bedrijven wordt geboden, kan een hoger bedrag van de kosten vergoeden. Raadpleeg uw polis voor meer details.

JSIS Verzekeringen / Europese instellingen

Om een ​​claim in te dienen heeft u een recept van een huisarts nodig. Als u een advies voor een arts nodig heeft, kunt u dit aan onze medewerkers vragen.

Recente berichten

open sign broad through the glass of window at coffee shop

Opening november en december

As we all know, from 2nd November until 13th...
nl_NL
Delen